Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΑΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ: ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ.


ΣΧΟΛΙΟ Αντί-δρασης : Ο κύριος Γιάννης Σγουρός μάλλον δεν κατάλαβε πως στις 25/5/14 δεν ηττήθηκε μόνο αυτός, αλλά ηττήθηκε και το πρόγραμμα του.
Οι πολίτες δεν ψήφισαν την Ρένα Δούρου μόνο για την φρεσκάδα της και την ομορφιά της.
Οι πολίτες ψήφισαν την Δούρου για να δηλώσουν την αντίθεση τους στα μνημόνια .Και όχι μόνο αυτό. Ψήφισαν και για  να δηλώσουν την αντίθεσή τους στις πολιτικές του Περιφερειάρχη που χαρίζει δεκάδες εκατομμύρια στον Μελλισανίδη και τον Μπόμπολα την ώρα που η Αττική έχει δεκάδες χιλιάδες άστεγους στους δρόμους.
Και επειδή δεν είναι τυχαίο πως και  στο τελευταίο του  αντίο ο Γιάννης Σγουρός  ασχολείται και πάλι με τις μονάδες διαχείρισης απορριμμάτων,  θα πρέπει να του θυμίσουμε πως οι πολίτες ψήφισαν την Ρένα Δούρου επειδή είπε ΟΧΙ στις μονάδες , είπε ΟΧΙ στο έγκλημα της Φυλής , κατέθεσε δικό της πρόγραμμα για την διαχείριση των απορριμμάτων και έδειξε την απόφαση της να συγκρουστεί με τα συμφέροντα και τους άρχοντες των σκουπιδιών.
Οι νουθεσίες του κυρίου Σγουρού είναι χωρίς αποδέκτες . Ούτε οι πολίτες της Αττικής τις δέχονται , ούτε και το περιφερειακό συμβούλιο που ορκίστηκε προχτές εκεί στη Φυλή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου