Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΗΜΕΡΑ: ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΟ ΣΜΑ ΣΧΙΣΤΟΥ.




Αιφνιδιαστική επίσκεψη στον Σταθμό Μεταφόρτωσης  Σχιστού έκανε σήμερα στις 10 το πρωί η περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ κ. Ρένα Δούρου προκειμένου να παρακολουθήσει προγραμματισμένη καταστροφή υλικών .
Η αρμόδια υπάλληλος του ΕΔΣΝΑ σταμάτησε ως όφειλε την διαδικασία καταστροφής επειδή μετά από επιτόπιο οπτικό έλεγχο που έκανε παρουσία της προέδρου ,  αποδείχτηκε πως τα υλικά δεν ήταν πλήρως κατεστραμμένα όπως θα έπρεπε πριν από   την απόθεση  τους στον σταθμό. 
Η κυρία Δούρου που συνοδευόταν και από το μέλος του Γ. Σ της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θωμά Μπιζά, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους υπεύθυνους και τους εργαζόμενους του Σταθμού, να ακούσει για τα προβλήματα και να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις .
Η επίσκεψη δείχνει την  ευαισθησία αλλά και την αυστηρότητα που υπάρχει από την πρόεδρο του ΕΔΣΝΑ  σε ζητήματα ασφάλειας των εργαζομένων και των εγκαταστάσεων.
Η πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ μακριά από τηλεοπτικές κάμερες και δημοσιογραφικά  μικρόφωνα , με την αιφνιδιαστική της επίσκεψη στον ΣΜΑ Σχιστού έκανε για άλλη μια φορά σαφές πως  η διαχείριση των απορριμμάτων είναι απόλυτη και ξεκάθαρη προτεραιότητα .
Οι συμβολισμοί της επίσκεψης είναι ξεκάθαροι . Μαζί με τους εργαζόμενους  στην μάχη για την διαχείριση των απορριμμάτων . Καμιά ανοχή σε ζητήματα ασφάλειας εργαζομένων και εγκαταστάσεων.

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΚΙΦΥ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΕ ΟΣΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ Ο ΘΩΜΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή